Čeština (Česká republika)Español(Spanish Formal International)French (Fr)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)
Get Adobe Flash player

Aktuality

Vítáme Vás na nových stránkách společnosti Beadex s.r.o.!

Připravili jsme pro Vás nejen nový design, ale především nový způsob vyhledávání v našem bohatém sortimentu, který Vám zprostředkuje nástroj "Najdi ...", kde můžete zadat vyhledávání nejen podle čísla artiklu, ale též provést výběr dle druhu zboží, barvy, zušlechtění, nebo velikosti.

Celý článek...

Katalog

About us

Firma Beadex s.r.o. byla založena v srpnu 2005 a od té doby si získala pevné místo na trhu. Jsme velkoobchodní společnost se sídlem v Jablonci nad Nisou, která se zabývá výrobou a obchodem v oblasti skla a bižuterie. Našim zákazníkům nabízíme kompletní sortiment tradičních českých skleněných perlí (mačkané, broušené, lampové, voskované, foukané, strojně broušené - cínovky) a skleněných kamenů (šatony, dublety, extra růže klasické i nažehlovací, lampové kameny). Dále nabízíme kvalitní české dřevěné perle, skleněné designové knoflíky, kovové polotovary se skleněnými kameny (řetězy, kameny v kotlíčkách, šatonové kuličky, klasické a umělé borty). V naší nabídce najdete i kvalitní skleněnou a kovovou bižuterii výhradně českého původu, růžence, kovodíly pro výrobu (záponky, křížky, botové ozdoby, páskové spony atd.) a také další galanterní sortiment (knoflíky, náprstky, našívací kameny).

Pracovníci společnosti jsou schopni komunikovat se zákazníky v angličtině, španělštině, francouzštině, italštině a ruštině. Nabízíme našim klientům novinky ihned po jejich uvedení na trh, poradíme jim s módními trendy a poskytujeme následně komplexní služby v oblasti kompletace (balení, etikety) a odesílání jejich zásilek. V sídle naší společnosti najdou zákazníci moderní vzorkovnu, kde si mohou prohlédnout nabízené výrobky a projednat s pracovníky firmy veškeré podrobnosti.

Věříme, že se Vám naše prezentace bude líbit a stanete se našimi zákazníky.

Chceme Vás ubezpečit, že naše motto „FRIENDLY BEADS FOR FRIENDLY PEOPLE" je pro nás velkým závazkem a doufáme, že se o tom brzy přesvědčíte i Vy. Pro kontakt s námi použijte naši mailovou adresu nebo kontaktní formulář na těchto stránkách. Pracovníci firmy se Vám ozvou v nejkratší možné době.